Om oss

Vi tar hand om din bil

Vi på Express Bil och Däck är din auktoriserade bilverkstad i Kungsbacka och Billdal. Du kan alltid lita på oss när du är i behov av service på din bil. Ingen åtgärd är för liten eller för stor för oss för att kunna ge dig ett bra och konkurrenskraftigt pris – vi finns här för både dig och din bil. Så när det är dags för att ge service på din bil eller byta däck så kan du med fördel komma hit till oss, antingen i Kungsbacka eller i Billdal. Vi erbjuder allt från bilservice och reparationer till att byta däck. Hos oss kan du även förvara dina däck på däckhotell. Vi strävar alltid efter att ge dig fullgod service och förenkla ditt bilägande.

Billdal

Bolshedens industriväg 6
427 50 Billdal
031-91 10 10
billdal@expressbildack.se

Lång erfarenhet av att ta hand om våra kunders bilar

På Express Bil och Däck har vi mycket lång erfarenhet av att ta hand om våra kunders bilar där du som kund alltid står i fokus. Vi kan tillsammans komma fram till vad vi kan erbjuda för just dig – är du ute efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Kungsbacka och Billdal har du hamnat precis rätt! Kom förbi på en kopp kaffe och serva din bil hos vår trevliga, kompetenta och erfarna personal. Varmt välkommen till Express Bil och Däck.

 

Certifierad bilverkstad

Vi på Express Bil och Däck är en certifierad bilverkstad som finns i Kungsbacka och Billdal. Hos oss får du den bästa servicen för din bil till både kvalitet och expertis.

Leverantörer

Vi erbjuder ett stort utbud med hög kvalitet i olika prisklasser av både fälgar och däck.

Vet du inte vad du ska välja, fråga oss!