Däckhotell

Däckförvaring i Kungsbacka & Billdal  

När du anlitar Express Bil & Däck för skifte inför vår- eller vintersäsongen, tar vi gärna hand om dina däck på våra däckhotell i Kungsbacka & Billdal. För att däcken skall hålla så bra och länge som möjligt är det viktigt att förvara dem på rätt sätt. Exempelvis skall däcken inte förvaras för varmt, då detta kan orsaka sprickor i gummit, och de ska inte exponeras för solljus, eller väta då även detta torkar ut däcket och orsakar slitage. 

Det här ingår i vår däckförvaring:

  • Vi tvättar dina däck, det är viktigt att de är rena och helt torra inför förvaringen 
  • Vi undersöker skicket på däck och fälgar, om vi anser att ett byte är på sin plats så meddelar vi dig i tid och erbjuder en offert. 
  • När tiden för nästa skifte är inne är dina nya däck redan färdigmonterade på fälgarna
  • Trygg och säker förvaring av dina däck 

Vad kostar däckhotell?

Har du frågor eller funderingar kring däckhotell, kostnad eller något annat är du hjärtligt välkommen att kontakta oss eller svänga förbi någon av våra verkstäder.

Vi strävar efter att de nöjdaste kunderna, välkommen till Express Bil & Däck med dina sommar- och vinterdäck!

 

Förvara däck 

Den ultimata förvaringen när det kommer till däck i under +15 grader, i en mörk lokal, helt utan risk för fukt. Saknar du plats för förvaring där du bor, eller svårt att uppnå rätt förhållanden, så är ett däckhotell den bästa lösningen för dig. 

Vi ser till att alltid förvara dina däck och fälgar tryggt och säker. Välkommen till oss med dina sommar- och vinterhjul.

Vanliga frågor

Vad ingår i däckhotell?

När du lämnar in dina däck på däckhotell hos oss så förvarar vi dina däck under rätt förhållanden under vår- respektive vintersäsong. 

Vad kostar däckhotell?

Vi erbjuder skifte av däck samt förvaring av dina vinter- eller sommardäck. Se vår fullständiga prislista!