Vad ingår i däckhotell?

Vi på Express bil och däck tar gärna hand om dina däck på vårt däckhotell vid ett däckskifte. Vi förvarar dina däck och fälgar på en säker och trygg plats där de inte utsätts för direkt solljus eller värme. Det som ingår är

När det är dags för däckskifte så säger vi till i god tid och lämnar en offert.

Vad är ett däckhotell och hur fungerar det?

Ett däckhotell är en plats där du lämnar in sommar- eller vinterdäck när det är dags för däckskifte. Här får dina däck bo för att du ska undvika

Du slipper själv att förvara dem i ditt garage, tvätta dem och byta dem. När du väljer att förvara dina däck på ett däckhotell ökar även deras livslängd eftersom de förvaras på ett optimalt sätt. Ett däckhotell är en lämplig och säker förvaringsmiljö för dina däck och hjul.

Det är i april och november som du byter dina däck och istället för att släpa dina däck fram och tillbaka till verkstaden kan du lämna in dem på vårt däckhotell. Du betalar en summa per år och slipper besväret med tunga, smutsiga lyft. Däcken märks med ditt namn och dina kontaktuppgifter.

Vill du låta dina däck bo på hotell och låta oss på Express bil och däck ta hand om dem är det bara att lyfta telefonen och kontakta oss.

 

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vad som ingår i däckhotell eller hur däckhotell fungerar!