Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Service och verkstad

%

Vårt engagemang

En trygg & auktoriserad bilverkstad för alla märken

I våra verkstäder i Kungsbacka och Billdal erbjuder vi komplett bilservice för din bil. Det spelar ingen roll vilket bilmärke du kör, vi tar hand om de flesta. Vi byter allt från olja eller kamrem till olika filter och bromsbelägg. Bilverkstaden är utrustad med moderna diagnostikverktyg för felsökning och mycket mer. Välkommen att boka tid online hos oss!

Fördelar med Express Bil & Däck:

  • snabb service
  • smidigt däckhotell
  • medlem i Mekonomen och Däckspecialistens Riksförbund
  • auktoriserad service för alla bilmärken.

Du kan enkelt boka tid här hos på på vår hemsida för bilservice. Eller så kontaktar du oss för tidsbokning och offert.

Två auktoriserade bilverkstäder i Kungsbacka & Billdal

Är du ute efter en skicklig bilreparatör i Kungsbacka eller Billdal (Mekonomen) som har stor erfarenhet inom branschen? Då har du kommit rätt! Vi på Express Bil och Däck erbjuder det mesta inom bilreparationer, både kompetent och prisvärt. Vi utför allt från att reparera elsystem till att byta motor, även AC-service. Det enda vi inte gör är plåt- och lackarbeten. Men här har vi bra samarbetspartners som gärna hjälper dig.

Vill du köpa nya däck eller fälgar har vi ett stort utbud av kvalitetsdäck i olika prisklasser.

En bilreparatör som ger garanti på din service

Express Bil & Däck vill vara en trygg bilreparatör som gör ditt bilägande enkelt. Därför får du alltid en giltig stämpel i serviceboken. Din nybilsgaranti fortsätter att gälla och vi lämnar upp till 3 års garanti på alla reservdelar, samt 1 års garanti på reparationer.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig och din bil. Vårt engagemang är alltid 100%.

I Billdal har vi startat Mekonomen Bilverkstad.