Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Behöver du nya däck på bilen?

Vi på Express Bil & Däck i Billdal & Kungsbacka garanterar dig snabb och säker service. Vi har moderna maskiner som klarar alla typer av däck utan att skada dina fälgar. Vi är Vianor Partners och är din bils bästa vän. Självklart kan vi även utföra all sorts service på din bil oavsett märke och modell.

Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte och balanserar med miljövänliga vikter. Vi tar också ansvar för dina gamla däck, fälgar och vikter samt ser till att de skickas till återvinning. Bra, eller hur?

Att ha bra däck på bilen är viktigt för din säkerhet och trygghet i trafiken. Kom gärna förbi oss så kan vi även göra en koll på din bil i stort. Är det något som behöver fixas löser vi det. Du får ett kostnadsförslag först såklart.

Välkommen till oss. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe eller lite mineralvatten. På bilden ser du från vänster Tomas och Majed på vår anläggning i Billdal, Bolshedens Industriväg 6.