Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

AK Express Bil och däck i Billdal AB söker en driven mekaniker som skall kunna arbeta med olika bilmärken. Om dig: Du ska ha arbetat som bilmekaniker eller liknande tjänst tidigare. Du ska vara noggrann, nyfiken och ansvarstagande. Vi ser att du är glad och positiv som person, klarar av att arbeta självständigt, men även har en god förmåga att arbeta i team. Du är lyhörd och har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. B körkort är ett krav. Dina arbetsuppgifter: Som bilmekaniker kommer du att utföra service, felsökning samt reparation och montering för våra kunder. Om tjänsten: Tjänsten är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande.