Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Vi servar och reparerar bilar av alla olika märken prisvärt och effektivt med kvalitet. Vi är auktoriserade märkesverkstäder i Billdal och Kungsbacka. Vi är samtidigt VIANOR partners vilket innebär att vi har den stora kedjans tyngd i ryggen men friheten att agera i det egna entreprenörskapet. Alltid med dig som kund i fokus för bästa resultat och upplevelse. Vi har byggt om våra kundmottagningar så titta gärna förbi på en kopp kaffe och ”tjöta” lite och kika på vår nya ”look”.

I våra rena verkstäder i Kungsbacka och Billdal erbjuder vi allehanda bilservice på din bil. Det spelar ingen roll vilket bilmärke du kör, vi tar hand om de flesta. Vi byter allt ifrån olja eller kamrem till olika filter och kanske bromsbelägg. Vi har moderna diagnostikverktyg för felsökning och mycket mer. Självklart får du alltid en giltig stämpel i serviceboken. Din nybilsgaranti fortsätter att gälla och vi lämnar upp till 3 års garanti på alla reservdelar samt vi lämnar 1 års garanti på reparationer.

Ring oss för tidsbokning och konsultation.