Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Sedan årsskiftet är vi tillbaka i Billdal igen. Vi har tagit över efter den tidigare ägaren och ska toppa allt från service till engagemang. Vi är så kallade Vianor-partners vilket betyder att vi har den stora kedjans tyngd bakom oss samtidigt som vi har en större frihet i det egna entreprenörskapet. Vårt namn i Billdal blir samma som i Kungsbacka nämnligen Express Bil & Däck såklart. Arthur Kirakossian som driver verksamheten i Billdal berättar.

Jag var i Billdal under många år och drev Vianors verksamhet. Sedan tog jag och sonen Karen över Vianors verksamhet i Kungsbacka och hoppade av Billdal. Vi valde då att bli Vianor partners och startade det egna bolaget Express Bil & Däck i Kungsbacka. Nu flyter det på jättebra i Kungsbacka. När vi då fick möjlighet att ta över också i Billdal tvekade jag inte. Nu har vi två anläggningar som är Vianor partners och heter Express Bil & Däck, säger Arthur Kirakossian.

Nya och gamla kunder hälsas välkomna till Vianor i Billdal alias Express Bil & Däck. Vi har fullservice för din bil som vanligt.

Våra tjänster:

  • Bilservice och verkstad. Alla märken.
  • Stämpel i serviceboken.
  • Service av tjänstebil
  • Däck och fälg
  • Hjulinställning
  • Däckhotell