Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Vi har de bästa däcken för alla väglag och behov. Till exempel kan vi varmt rekomendera testvinnande dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 9 som anpassar sig till olika typer av vinterväder på ett välavvägt och balanserat sätt. En central del av de fina egenskaperna är Nokian Tyres unika, patenterade koncept med funktionella dubbar. Smart på vägen. Föredrar du dubbfritt rekommenderar vi gärna testvinnaren Nokian Hakkapelitta R2.

Din trygghet är vår målsättning

Vårt främsta mål är att göra din resa så bekväm och trygg som möjligt.
Dina däck har en avgörande betydelse för din säkerhet och trygghet på vägarna. Att ha rätt väggrepp är A och O för en säker biltur. Men full trygghet infinner sig bara om alla system och funktioner i bilen fungerar optimalt och samspelar bra. Därför har vi som serviceverkstad i Kungsbacka en helhetssyn på trygghetsbegreppet. I vissa situationer kan bromssystem, hjulinställning, stötdämpare eller strålkastare spela en lika stor roll för säkerheten. Om vårt löfte om din trygga bilresa ska vara värt något och inte bara tomma ord, måste vi förstå och se den här helheten. Det garanterar vi att vi gör i vår verkstad i Kungsbacka. Vi är mer än väl rustade för att kunna leva upp till den service vi utlovar.

Din totala säkerhet på vägen och i trafiken avgörs visserligen av så oändligt många fler faktorer än de som vi som service- och däckverkstad kan påverka. Men när du lämnar din bil i händerna hos oss på Express Bil & Däck, ska du kunna känna dig helt trygg i att vi tar ett seriöst ansvar för alla delar och servicemoment där vi kan göra skillnad.

Vår affärside

Vi ska erbjuda våra kunder en snabb, pålitlig och lättillgänglig däck- och bilservice genom gedigen kunskap, hög servicevilja och god lokal representation.

Välkommen till din Vianor Partner i Kungsbacka, Express Bil & Däck.

Du kan med fördel läsa mer om oss här.

Läs mer om Nokian här.