Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Japp, säger Karen på Express Bil och Däck i Kungsbacka (Vianor Partner) och förklarar.

– Det kommer in ett par kunder varje dag som upplever att bilen sladdar och uppför sig osäkert vid blöt vägbana. Det beror på att vi haft en extremt varm och torr sommar med höga temperaturer. Det har gjort att våra vanliga sommardäck för nordiskt klimat slitits extra hårt. När det är torrt märks det inte. Fästet är bra. Men när det börjar regna blir det halt. Så om din bil uppför sig osäkert vid regn rekommenderar jag att du redan nu investerar i nya sommardäck inför hösten. Om du är osäker är du välkommen att titta förbi. Vi utför en besiktning av dina däck kostnadsfritt. Om du behöver nya däck får du ett prisförslag direkt, avslutar Karen.

Kör säkert i höst. Varmt välkommen till Express Bil & Däck i Kungsbacka.

Vi är ett fullserviceföretag som arbetar med att erbjuda hög kvalitet på allt från bilservice till däck och fälg. Vi är en märkesverkstad som arbetar med alla bilmärken. Alltid med stämpel i serviceboken och med garanti på reservdelar.