Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

 

Vi hjälper dig hitta rätt däck efter din körstil och behov oavsett vilken typ av fordon du kör. Personbil, stadsjeep, lätt lastbil eller kanske motorcykel? Vi löser rätt sulor för dig med snabbhet och precision. För visst har däcken en avgörande betydelse för din trygghet och säkerhet på vägarna., eller hur? Rätt väggrepp är A och O för en säker bilfärd. Men full trygghet infinner sig bara om alla funktioner och system i fordonet fungerar optimalt och samspelar i balans. Därför har vi som serviceverkstad i Kungsbacka en helhetssyn på trygghetsbegreppet. I vissa situationer kan bromssystem, hjulinställning, stötdämpare eller strålkastare spela en lika stor roll för säkerheten. Om vårt löfte om din trygga bilresa ska vara värt något och inte bara tomma ord, måste vi förstå och se den här helheten. Det garanterar vi att vi gör på vår verkstad och vi är väl rustade för att kunna leva upp till den service vi utlovar.

Din totala säkerhet på vägen och i trafiken avgörs visserligen av så oändligt många fler faktorer än de som vi som serviceverkstad kan påverka. Men när du lämnar din bil i händerna på Express Bil & Däck, ska du åtminstone känna dig trygg i att vi tar ett seriöst ansvar för alla delar och servicemoment där vi ska göra skillnad.

Vi ligger bredvid OKQ8 i Kungsbacka vid Bilia-rondellen. Varför inte svänga förbi och sommarchecka däcken inför semestern?

Läs mer här!