Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Konditionstest av din bil inför sommaren?

Snart bär det av till olika sommardestinationer i både Sverige och utomlands med bil. Kanske planerar du en tripp till vackra Toscana eller ska besöka de natursköna Norska fjordarna. Oavsett så är det ingen dum idé att kolla bilen lite extra. Onödiga driftstopp eller annat strul kan förstöra många fina semesterdagar.

Vårt tips!

Kör säkert och låt oss konditionstesta din bil. Vårt test omfattar kontroll av bl.a. slitagebilden, mönsterdjupet och lufttrycket på dina däck samt visuell kontroll av batteri, lampor, torkarblad, oljor, kylvätska, bromsar, stötdämpare och avgassystem. Upptäcker vi något fel ger vi dig alltid ett fast pris på reparationskostnaden. Bra, eller hur?

Vianor Partner

Vi är Vianor Partners och ligger i Kungsbacka. På Energigatan 4 närmare bestämt. Du ser oss lätt från vägen när du kör i rondellen vid Bilia. Vi ligger granne med OKQ8. Välkommen att boka tid. Eller så slinker du in till oss spontant. Vi bjuder på kaffe eller mineralvatten.

Express Bil & Däck i Kungsbacka. Bilen bästa vän.