Kungsbacka: 0300-10 400, Billdal: 031-91 10 10 info@expressbildack.se

Snart är det dags för sommarsemester och många tar bilen. Vi utför bilservice på alla bilmärken. Kom till oss och få ett personligt och proffsigt bemötande medans vi tar hand om din bil. Vi bjuder på en kopp kaffe eller mineralvatten. Vi är Vianor partners och ser till att din bilservice blir utförd på bästa sätt. Vi har fri lånebil under tiden vi servar. Varmt välkommen till oss på Express Bil & Däck i Kungsbacka. Bilens bästa vän.

Vi passar också på att byta vindrutetorkare, kollar däcktryck och utför eventuell hjulbalansering. Du vet väl att vi också har ett däckhotell. När du förvarar dina hjul hos oss ingår tvätt av hjul. Miljövänligt och smart.

Kontakta oss idag för bokning av tid.

Du kan läsa mer om vårt 100% engagemang här.